Afbeelding in een gecentreerde paragraaf:

Tekst met plaatje left-aligned. Tekst met plaatje left-aligned. Tekst met plaatje left-aligned. Tekst met plaatje left-aligned. Tekst met plaatje left-aligned. Tekst met plaatje left-aligned. Tekst met plaatje left-aligned.


Tekst met plaatje right-aligned. Tekst met plaatje right-aligned. Tekst met plaatje right-aligned. Tekst met plaatje right-aligned. Tekst met plaatje right-aligned. Tekst met plaatje right-aligned. Tekst met plaatje right-aligned.


Tekst met plaatje top-aligned. Tekst met plaatje top-aligned. Tekst met plaatje top-aligned. Tekst met plaatje top-aligned. Tekst met plaatje top-aligned. Tekst met plaatje top-aligned. Tekst met plaatje top-aligned.

Tekst met plaatje middle-aligned. Tekst met plaatje middle-aligned. Tekst met plaatje middle-aligned. Tekst met plaatje middle-aligned. Tekst met plaatje middle-aligned. Tekst met plaatje middle-aligned. Tekst met plaatje middle-aligned.

Tekst met plaatje bottom-aligned. Tekst met plaatje bottom-aligned. Tekst met plaatje bottom-aligned. Tekst met plaatje bottom-aligned. Tekst met plaatje bottom-aligned. Tekst met plaatje bottom-aligned. Tekst met plaatje bottom-aligned.